AWS üzemeltetés - Winzol.hu

Amazon Web Services üzemeltetés

Megbízható partnere a felhőben. Teljes körű AWS üzemeltetési szolgáltatásokat nyújtunk, hogy Ön zökkenőmentesen növelhesse vállalkozását.

hero-img

Felhőalapú szolgáltatások

AWS üzemeltetés

A cégünk átfogó DevOps megoldásokat kínál, amelyek elősegítik a fejlesztési és üzemeltetési folyamatok összehangolását. Ez magában foglalja a folyamatos integrációt és a folyamatos szállítást (CI/CD), valamint az automatizált infrastruktúrát és a felügyeleti eszközöket.

Szakértőink segítenek a fejlesztési folyamat optimalizálásában, a legjobb gyakorlatok alkalmazásában és a kapcsolódó technológiákban való eligazodásban.

Az AWS költségoptimalizáció kulcsfontosságú szolgáltatásunk. Segítünk az ügyfeleknek megtalálni a leginkább költséghatékony megoldásokat az AWS erőforrások és szolgáltatások használatában, valamint az alkalmazások skálázásában és a költségek minimalizálásában.

Felügyelt wordpress vps team

AWS üzemeltetés

Felhőalapú szolgáltatások

Teljes körű megoldások szervereid számára

Webhely migráció

Az AWS-ra történő webhely migráció során a meglévő weboldalak és alkalmazások áthelyezése az Amazon Web Services infrastruktúrájára történik, hogy jobban kihasználják annak előnyeit.

Webes alkalmazások beállítása

Az AWS segítségével a felhasználók könnyen beállíthatják és futtathatják webes alkalmazásaikat a felhőben, élvezve a rugalmasságot, a skálázhatóságot és a költséghatékonyságot

Behatolás megelőzés

A behatolás megelőzés a nem kívánt hozzáférési kísérletek blokkolásával és az AWS infrastruktúra védelmének biztosításával foglalkozik. Ez magában foglalja a tűzfalak, IDS/IPS rendszerek és egyéb biztonsági megoldások alkalmazását.

Adatbázis optimalizálás

Az adatbázis optimalizálás célja az adatbázis-rendszer teljesítményének javítása és a rendszer erőforrásainak hatékonyabb kihasználása. Ez magában foglalja az indexelést, a lekérdezések optimalizálását és az adatbázis-rendszer skálázását.

Automatizált biztonsági mentés

Az automatizált biztonsági mentések segítségével az AWS-en tárolt adatok rendszeres időközönként mentésre kerülnek, biztosítva az adatvesztés elleni védelmet.

Erőforrás-monitorozás

Az erőforrás-monitorozás az AWS szolgáltatások és infrastruktúra használatának nyomon követését és elemzését jelenti, lehetővé téve a teljesítmény és költségek optimalizálását.

Terheléselosztás

A terheléselosztás az alkalmazások közötti forgalom elosztására szolgál, hogy egyenletesen ossza meg a terhelést a rendelkezésre álló erőforrások között, növelve a rendszer hatékonyságát és stabilitását.

Skálázhatóság

Az AWS skálázhatósági képessége lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyen növeljék vagy csökkentsék az infrastruktúra erőforrásait az igényeknek megfelelően, minimalizálva a költségeket és fenntartva a teljesítményt.

24/7/365 Informatika ügyelet

Ingyenes SSL tanúsítványok

Ingyenes migráció

24 órás, valós idejű megfigyelés

Automatizált biztonsági mentések

Produkciós környezet

Rendszeres biztonsági javítás

SSH és SFTP hozzáférés

Speciális gyorsítótárak segítségével optimalizálva

Korlátlan számú alkalmazástelepítés

Redundáns HA rendszerek

Tűzfal megoldások

AWS üzemeltetés

Rendszerek amiket üzemeltetünk

Frontend üzemeltetés

A frontend üzemeltetés során vállalatunk gondoskodik a felhasználói felületek zökkenőmentes működéséről és karbantartásáról. Ez magában foglalja a webes alkalmazások optimalizálását a gyors betöltési idők és a válaszidők biztosítása érdekében, valamint a rendszeres frissítések és a hibajavítások elvégzését. Emellett monitorozzuk a frontend teljesítményét és proaktívan cselekszünk a felmerülő problémák kezelésére.

Frontend üzemeltetés

Backend üzemeltetés

A backend üzemeltetés során cégünk felelős az alkalmazásszerverek, adatbázisok és más rendszerelemek karbantartásáért és működtetéséért. Ez magában foglalja a rendszertervezést és -optimalizálást, a biztonsági intézkedések megtételét, valamint az adatbázis-kezelést. A backend üzemeltetés során biztosítjuk a rendszerek folyamatos rendelkezésre állását, a skálázhatóságot és a magas teljesítményt.

Backend üzemeltetés

Infrastruktúra üzemeltetés

Az infrastruktúra üzemeltetés területén vállalatunk felelős az alapvető hálózati és szerver erőforrások kezeléséért, beleértve a hardvereket, a szoftvereket és a felhőalapú szolgáltatásokat. Feladataink közé tartozik a rendszertervezés, a kapacitáskezelés, a rendelkezésre állás és a biztonság biztosítása. Az infrastruktúra üzemeltetés során folyamatosan figyelemmel kísérjük a rendszereket, hogy azonosítsuk és megoldjuk az esetleges problémákat, és minimalizáljuk az üzemszüneteket.

Infrastruktúra üzemeltetés

Szerver Üzemeltetési Szolgáltatásaink

Professzionális szolgáltatások a szerverek teljes körű üzemeltetéséhez

Linux Szerver Üzemeltetés

Tapasztalt csapatunk gondoskodik a Linux alapú rendszerek zökkenőmentes működéséről, beleértve a biztonsági frissítéseket és a rendszeres karbantartásokat.

Tudjon meg többet

Windows Szerver Üzemeltetés

A Windows szerverek üzemeltetése és felügyelete teljes körű szolgáltatásaink része, amely biztosítja a magas rendelkezésre állást és a folyamatos teljesítményt.

Tudjon meg többet

Felhő Rendszerek Üzemeltetése

Teljes körű felügyelet a felhő alapú rendszerek számára, amelyek lehetővé teszik a skálázhatóságot és a rugalmas IT infrastruktúrát.

Tudjon meg többet

VPS Üzemeltetés

VPS szervereink nagy teljesítményű és megbízható megoldásokat kínálnak az üzleti igények kielégítésére, teljes körű üzemeltetési szolgáltatással.

Tudjon meg többet

Adatbázis Üzemeltetés

Biztonságos és hatékony adatbázis kezelési szolgáltatások, amelyek biztosítják a folyamatos elérhetőséget és a gyors adatfeldolgozást.

Tudjon meg többet

DevOps Szolgáltatások

Teljes körű DevOps megoldások, amelyek automatizálják és optimalizálják az alkalmazásfejlesztést és üzemeltetést. Hatékony CI/CD folyamatok és Dockerizálás.

Tudjon meg többet

Amazon Web Services üzemeltetés

GYIK – Gyakran ismételt kérdések

Vállalatunk számos AWS szolgáltatás üzemeltetését és kezelését vállalja, beleértve az EC2, S3, RDS, Lambda, Elastic Beanstalk, VPC, Route 53, CloudFront, CloudWatch és másokat.

Segítünk az ügyfeleknek megtalálni a leginkább költséghatékony megoldásokat az AWS erőforrások és szolgáltatások használatában, valamint az alkalmazások skálázásában és a költségek minimalizálásában. Ezt részben az erőforrások hatékony elosztásával, az automatizálással és a megfelelő méretezési stratégiák alkalmazásával érjük el.

Biztonsági megoldásaink magukban foglalják a legújabb biztonsági gyakorlatokat és technológiákat, például adatvédelmi megoldásokat, hálózati tűzfalakat, behatolás-megelőző rendszereket (IPS/IDS) és DDoS védelmet.

A magas rendelkezésre állás érdekében olyan infrastruktúrát tervezünk és építünk, amely képes ellenállni a hardver- és szoftverhiba esetén, minimalizálva az üzemszüneteket és biztosítva a zavartalan működést. Ezt elérjük a redundancia, a terheléselosztás és az automatikus failover beépítésével.

Az AWS-re történő migrációt akkor javasoljuk, ha a vállalkozások jobban ki szeretnék használni a felhő előnyeit, mint például a rugalmasság, a skálázhatóság, a költséghatékonyság és a jobb teljesítmény.

Frontend technológiáink közé tartoznak az HTML, CSS, JavaScript és népszerű keretrendszerek, mint például React, Angular és Vue. Backend technológiák terén pedig olyan nyelvekkel és keretrendszerekkel dolgozunk, mint például Node.js, Ruby on Rails, Django, Laravel és mások.

A migráció időtartama projekt-specifikus és függ a weboldal vagy alkalmazás méretétől, komplexitásától és a meglévő infrastruktúrától. Általában néhány nap és néhány hét közötti időtartamra lehet számítani, de egy pontosabb becslés érdekében vegye fel a kapcsolatot velünk.

Cégünk támogatást nyújt a fejlesztőknek a DevOps folyamatok, CI/CD megoldások és a fejlesztési környezetek beállításában és karbantartásában. Segítünk a fejlesztőcsapatoknak a hatékony munka érdekében, és tanácsokat adunk a legjobb gyakorlatok és eszközök alkalmazására.

A biztonság és az adatvédelem érdekében folyamatosan figyelemmel kísérjük a rendszereket, és alkalmazkodunk a legújabb biztonsági előírásokhoz és gyakorlatokhoz. Az AWS üzemeltetés során gondoskodunk az adatok biztonságos tárolásáról, a titkosításról, a rendszeres biztonsági mentésekről és a GDPR előírásainak betartásáról.

A magas rendelkezésre állású rendszerek megvalósítása érdekében az AWS infrastruktúra tervezésekor figyelembe vesszük a redundanciát, a terheléselosztást és az automatikus failover-t. Emellett monitorozzuk a rendszereket, és gyorsan reagálunk a leállásokra vagy teljesítményproblémákra, hogy minimalizáljuk az üzemszüneteket és fenntartsuk a folyamatos működést.

Blog

Olvass hasznos cikkeket.

Miért Válasszunk WordPress VPS-t a Hagyományos Webtárhely Helyett?

Miért Válasszunk WordPress VPS-t a Hagyományos Webtárhely Helyett?

Bővebben
Weboldalak Sebességoptimalizálása: Best Practices és Eszközök

Weboldalak Sebességoptimalizálása: Best Practices és Eszközök

Bővebben
Mi az a Kubernetes?

Mi az a Kubernetes?

Bővebben