Felügyelt WordPress VPS - Winzol.hu

Felügyelt WordPress VPS

Könnyen kezelheti webhelyét cloud VPS-szervereken, amelyek a legújabb hardvertechnológiákkal készültek, és tapasztalja meg az optimális teljesítményt.

hero-img

Managed VPS

Felügyelt WordPress VPS szolgáltatás

Üdvözöljük a felügyelt WordPress VPS szolgáltatásunknál! Egy teljesen új szintet kínálunk a WordPress weboldalak üzemeltetéséhez. Ez a szolgáltatás kifejezetten azoknak az ügyfeleknek lett kialakítva, akiknek magasabb teljesítményű és megbízhatóbb WordPress weboldalra van szükségük.

A felügyelt WordPress VPS szolgáltatásunk magában foglal mindent, amire szükséged lehet, hogy az online jelenléted a lehető legjobb formában legyen. Minden szolgáltatásunk kifejezetten a WordPress optimalizálására van tervezve, így biztosítjuk, hogy az oldalad gyors és megbízható legyen. Ezen kívül, minden karbantartási és biztonsági feladatot mi elvégezünk helyetted, így te arra koncentrálhatsz, hogy az üzleteddel foglalkozz.

Felügyelt wordpress vps team

Felügyelt WordPress VPS

Cloud Linux VPS + üzemeltetés

Cloud-VPS-4

 • Linux
 • 2 vCPU
 • 4 GB RAM
 • 40 GB NVMe SSD tároló
 • 25 TB/hó adatforgalom
 • OPENSTACK Hypervisor
 • DDOS védelem
Hamarosan

Cloud-VPS-8

 • Linux
 • 4 vCPU
 • 8 GB RAM
 • 80 GB NVMe SSD tároló
 • 50 TB/hó adatforgalom
 • OPENSTACK Hypervisor
 • DDOS védelem
Hamarosan
Népszerű

Cloud-VPS-16

 • Linux
 • 8 vCPU
 • 16 GB RAM
 • 160 GB NVMe SSD tároló
 • 100 TB/hó adatforgalom
 • OPENSTACK Hypervisor
 • DDOS védelem
Hamarosan

Magas rendelkezésre állású rendszerek

 • Terheléselosztás
 • Több szerveres kiszolgálás
 • Kiemelt támogatás
Ajánlatkérés

Cloud VPS

A csomag tartalma

Teljes körű megoldások szervereid számára

Webhely migráció

Korlátlan webhely átköltöztetése felügyelt WordPress VPS-re.

Webes alkalmazás beállítása

Telepítjük, konfiguráljuk és üzemeltetjük webes alaklamzásaid mint például Wordpress, Laravel vagy Joomla.

PHP frissítés és konfigurálás

Gondoskodunk arról, hogy webhelyeid a lehető leggyorsabban és legbiztonságosabban működjenek.

DNS konfiguráció

Szívesen segítünk a DNS beállításokban.

Behatolás megelőzés

Védjük a weboldalaid és megelőzzük a biztonsági incidenseket.

Adatbázis Optimalizálás

Hatékonyabbá teszük webhelyed az adatbázis testreszabott módosításaival.

24/7/365 Informatika ügyelet

Ingyenes SSL tanúsítványok

Ingyenes migráció

24 órás, valós idejű megfigyelés

Automatizált biztonsági mentések

Produkciós környezet

Rendszeres biztonsági javítás

SSH és SFTP hozzáférés

Speciális gyorsítótárak segítségével optimalizálva

Korlátlan számú alkalmazástelepítés

Redundáns HA rendszerek

Tűzfal megoldások

Alkalmazás üzemeltetés

Alkalmazások amiket üzemeltetünk

Felügyelt Wordpress VPS

A felügyelt WordPress cloud VPS a felhőalapú webtárhely szolgáltatás egy fajtája, amelynek kezelése egyszerű és könnyűvé válik a felhasználók számára. A WordPress és WooCommerce weboldalakat ezzel a szolgáltatással könnyedén skálázhatod, azaz bővítheted és fejlesztheted azokat. A felügyelt WordPress VPS funkciói közé tartozik az előre beállított gyorsítótár használata, amely gyorsabb teljesítményt és extra biztonságot biztosít a weboldalak számára. Ezek az összetevők együtt egy zökkenőmentes webtárhely élményt nyújtanak.

Felügyelt Wordpress VPS

Felügyelt Magento VPS

A webshop oldalaid teljesítményét fokozd a felügyelt Magento VPS szolgáltatásunkkal, amelyekbe beépített gyorsítótárazási technológiák tartoznak, többek között a Full Page Cache és CDN. Az általunk nyújtott, Magento-ra összpontosító Felügyelt Cloud VPS szolgáltatás egyszerűsíti a használatot és lenyűgöző teljesítményt biztosít, így te az üzleted növelésére koncentrálhatsz.

Felügyelt Magento VPS

Felügyelt Laravel VPS

Telepítsd és kezeld a Laravel keretrendszerű alkalmazásokat a Felügyelt Laravel VPS szolgáltatásunkkal. A platformunk egyszerűsíti a fejlesztői munkafolyamatokat, így az üzleti logikára és a növekedésre tudsz összpontosítani, anélkül, hogy aggódnod kellene a tárhely és a felhőszerverekkel kapcsolatos problémák miatt.

Felügyelt Laravel VPS

Felügyelt PHP VPS

Az egyedi PHP alkalmazásaidnak lehetnek bonyolult tárhely követelményei, de az általunk kínált Felügyelt Cloud VPS maximális rugalmasságot, szabadságot és kényelmet biztosít számodra, amely garantálja a problémamentes telepítést és a szinte azonnali skálázódást.

Felügyelt PHP VPS

Felügyelt WordPress VPS szolgáltatás

GYIK – Gyakran ismételt kérdések

A Felügyelt WordPress VPS szolgáltatás egy olyan tárhely megoldás, amely magas szintű biztonságot, sebességet és megbízhatóságot kínál a WordPress weboldalak számára. A VPS (Virtual Private Server) lehetővé teszi, hogy saját, dedikált szerveren fuss a weboldalad, így növelve annak teljesítményét és skálázhatóságát.

A Felügyelt WordPress VPS szolgáltatás számos előnyt kínál, mint például a jobb teljesítmény, magasabb biztonság, megbízhatóság és rugalmasság. A dedikált szervernek köszönhetően nagyobb szabadságot biztosít a testre szabásban és az erőforrások skálázásában, ami nagy előny lehet a növekvő weboldalak számára.

Bár a Felügyelt WordPress VPS szolgáltatás nagyobb szabadságot biztosít a testre szabásban, a szolgáltató által kínált kezelőfelület lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén telepítsék és kezeljék a WordPress weboldalukat anélkül, hogy nagy technikai tudásra lenne szükségük.

A Felügyelt szolgáltatás azt jelenti, hogy a szolgáltató felügyeli és kezeli a szervereket, valamint a WordPress weboldalakat. Ez magában foglalja a rendszeres biztonsági mentéseket, a frissítéseket és a rendszeres karbantartásokat is.

A Felügyelt WordPress VPS szolgáltatás során a felhasználóknak dedikált erőforrások állnak rendelkezésre, mint például a CPU, a memória és a tárhely. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók nem osztoznak más felhasználókkal az erőforrásokon, mint például a hagyományos tárhely szolgáltatások esetében, és így nincs hatással a teljesítményre és a weboldal sebességére.

Más szolgáltatóktól csak a VPS hozzáférést kapod meg és neked kell telepíteni minden programot, beállítani a konfigurációt. A Winzol vps csomagjaiban, ezeket a feladatokat mi végezzük. Feltelepítjük a alkalmazásaidat, optimalizáljuk a beállításokat, készítünk biztonsági mentést, frissítjuk a operációs rendszert és elvégezzük a biztonsági beállításokat. Neked csak az üzlettel és az alkalmazás fejleszésével kell foglalkoznod.

Blog

Olvass hasznos cikkeket.

A legjobb webtárhely szolgáltatások kritériumai: Mi alapján érdemes választani?

A legjobb webtárhely szolgáltatások kritériumai: Mi alapján érdemes választani?

Bővebben
A VPS szerverek alkalmazása kisvállalkozások számára

A VPS szerverek alkalmazása kisvállalkozások számára

Bővebben
A Git Parancssor: A Kezdő Webfejlesztők Komplett Útmutatója

A Git Parancssor: A Kezdő Webfejlesztők Komplett Útmutatója

Bővebben